Het hotel

De kamers

Ons klein charmant familiehotel Rooding telt 34 kamers van diverse categorieën met elk een eigen persoonlijke inrichting. De kamers onderscheiden zich door een unieke combinatie van moderne kleuren en klassieke kenmerken. Vrijwel alle kamers zijn bereikbaar per lift. In het gehele hotel is gratis wifi aanwezig, waar u gebruik van kunt maken.

Alle kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, tv, radio en telefoon.

De tweepersoonskamers onderscheiden zich in 4 typen: klein, middel, groot, extra groot. Daarnaast hebben wij ook nog eenpersoonskamers en familiekamers.

Klein: Leuke kamer voor een kleine prijs

Middel: De welbekende hotelkamer

Groot: Ruimer met zitje en ligbad of douche

Extra groot: Lekker ruim met apart zitgedeelte en ligbad

Familiekamer: Tweepersoonskamer met een aparte kinderkamer voorzien van stapelbed.
Op de kinderkamer kan eventueel nog een extra bed bij geplaatst worden.

Restaurant / Bar / Terrassen

Het zeer service gericht en gastvrij team van familie Rooding hotel Atlanta heet u graag welkom met de Bourgondische stijl die bij de streek Valkenburg hoort. In ons restaurant serveren wij u niet alleen een onbeperkt en uitgebreid ontbijtbuffet, maar besteden wij ook bijzonder veel aandacht aan het volgens klassieke wijze verzorgd vier gangen diner. De eerlijke keuken die familie Rooding voert trekt jaarlijks vele gasten die iedere keer weer hun thuis vinden in hotel Atlanta.

In onze gezellige hotelbar, waar ook een leestafel met lectuur aanwezig is, kunt u terecht om rustig bij te komen onder het genot van een drankje. Bovendien heeft u in de warme maanden toegang tot ons zonnig gelegen dak- en tuinterras, waar u lekker kunt ontspannen.

Video van het hotel
Video van het hotel
Valkenburg
Valkenburg