1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Hotel Atlanta

Welkom op de site van familie Hotel "Atlanta" in Valkenburg aan de Geul, Zuid Limburg!

Voor vele gasten een vertrouwd vakantie adres in Valkenburg.

Sinds 1962 heeft de familie Rooding haar thuis gevonden in dit prachtige pand net aan de rand van de "Terrassenwereld" van Valkenburg. Hotel Atlanta is inmiddels een bekende naam in Valkenburg en omstreken. Valkenburg staat garant voor een leuk weekendje weg of gevarieerde vakantie waar u geen spijt van krijgt. U kunt heerlijk genieten van de rust of sportiviteit die de omgeving biedt. Het kan allemaal in en rondom Nederlands populairste plekje als het gaat om ontspanning en plezier.

Natuurlijk zal het zachte Limburgse klimaat en onze heerlijke eigen keuken zijn steentje bijdragen aan een prettig verblijf. Hotel Atlanta is elke keer weer een heerlijke plaats om thuis te komen. Limburgse gastvrijheid, en dit al twee generaties lang.

Nieuw: In het gehele hotel is gratis wifi aanwezig, waar u gebruik van kunt maken.

Geschiedenis

Hotel Atlanta, gevestigd in een gebouw dat in de 20ste eeuw grote bekendheid had vanwege de verkoop van haar samos wijnen, het samos huis. Later werd het gebouw omgebouwd tot pension. In 1962 nam de familie Rooding het pension over en bouwde het om tot een viersterren hotel.

 

 

Contact ons
Onze kamers