1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ons familie hotel

Ons familie Hotel Atlanta

Onze kleine charmante familiehotel Rooding biedt 36 kamers van verschillende categorieën, elk met een eigen persoonlijke ontwerp. De gezellige kamers beschikken over een unieke combinatie van klassieke functies en moderne kleuren. Bijna alle kamers zijn per lift bereikbaar. In het gehele hotel is gratis draadloos internet. Ons hotel heeft diverse parkeerplaatsen. De kosten hiervan bedragen
van € 7.50 tot € 9.50 per nacht per auto of motor. Wilt u gebruik maken van een fietsenstalling dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Alle kamers hebben bad of douche, toilet, Föhn, flat screen TV, radio en telefoon.

Onze tweepersoonskamers zijn onderscheiden in vijf categorien: extra small, small, medium, large, extra large. Familiekamers hebben we natuurlijk ook. En onze eenpersoonskamers onderscheiden zich in 2 catergorien, small en meduim.

Extra small: kamer voor een extra lage prijs
Small: De mooie kamer voor een kleine prijs
Medium: De beroemde hotelkamer
Large: Ruimer met zitjes en bad of douche
Extra large: Extra ruime met apart zitgedeelte en bad
Familiekamer: Tweepersoonskamer met een aparte kinderkamer met een stapelbed.
Het is mogelijk om een extra bed in de kinderkamer

Onze het Restaurant / Bar / dakterras

Het service gericht en vriendelijke team van de familie Rooding Hotel Atlanta heet u welkom in de Bourgondische stijl die tot de regio Valkenburg behoort. In ons restaurant serveren wij niet alleen een onbeperkt en uitgebreid ontbijtbuffet, maar wij ook speciale aandacht besteden aan de traditionele drie-gangen diner. Onze eerlijke keuken, trekt jaarlijks vele terugkerende gasten. 
In onze gezellige hotelbar, die ook een leestafel heeft met verschillende lectuur, kun je voor een vlot herstel terwijl u geniet van een drankje. Bovendien, in de warme maanden u toegang tot onze zonnige dakterras en een tuinterras, waar u kunt ontspannen.

Video van het hotel
Valkenburg