1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Over ons hotel

Het hotel
Ons hotel is geclassificeerd door hotelsterren Nederland met 4 sterren. Dit betekent dan ook dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen die hieraan gesteld worden, deze normen kunt u terug vinden op www.hotelsterren.nl/ . Helaas horen we wel eens dat de verwachtingen die gasten van een 4 sterren hotel hebben niet gelijk zijn aan de eisen die gesteld worden om deze 4 sterren te voeren. Door middel van onze web-site geven wij U een eerlijke indruk wat U van ons kunt verwachten. Wij gaan er dan ook vanuit dat U keuze hierop gebaseerd is.

Belangrijk is dat U zich bij ons thuis en gewaardeerd als gast voelt, en dat wij ons alle moeite doen om bij te dragen aan een geslaagde vakantie.

Waarom ons hotel?

voor de uitstekende half pension keuken
waarschijnlijk wel de gunstigste ligging van Valkenburg, per auto bereikbaar aan de rand van het autovrije centrum
parkeerplaatsen en parkeergarage naast het hotel (tegen vergoeding)
alle activiteiten, restaurants en winkeltjes binnen loopafstand
De kamers

Ons klein charmant familiehotel Rooding telt 36 kamers van diverse categorieën met elk een eigen persoonlijke inrichting. De kamers onderscheiden zich door een unieke combinatie van moderne kleuren en klassieke kenmerken. Vrijwel alle kamers zijn bereikbaar per lift. In het gehele hotel is gratis wifi aanwezig, waar u gebruik van kunt maken.

Alle kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, tv, radio en telefoon.

De tweepersoonskamers onderscheiden zich in 4 typen: klein, middel, groot, extra groot. Daarnaast hebben wij ook nog eenpersoonskamers en familiekamers.

Extra small kamer: budget kamer met kleine douche voor een kleine prijs

Small kamer: Leuke intieme kamer met kleine badkamer of douche

Medium kamer: De welbekende hotelkamer met ligbad of douche

Large kamer: Ruimer met zitje en ligbad of douche

Extra large kamer: Lekker ruim met apart zitgedeelte en ligbad

Familiekamer: Tweepersoonskamer met een aparte kinderkamer voorzien van stapelbed. 
Op de kinderkamer kan eventueel nog een extra bed bij geplaatst worden.

Restaurant / Bar / Terrassen

Het zeer service gericht en gastvrij team van familie Rooding hotel Atlanta heet u graag welkom met de Bourgondische stijl die bij de streek Valkenburg hoort. In ons restaurant serveren wij u niet alleen een onbeperkt en uitgebreid ontbijtbuffet, maar besteden wij ook bijzonder veel aandacht aan het volgens klassieke wijze verzorgd vier gangen diner. De eerlijke keuken die familie Rooding voert trekt jaarlijks vele gasten die iedere keer weer hun thuis vinden in hotel Atlanta.

In onze gezellige hotelbar, waar ook een leestafel met lectuur aanwezig is, kunt u terecht om rustig bij te komen onder het genot van een drankje. Bovendien heeft u in de warme maanden toegang tot ons zonnig gelegen dak- en tuinterras, waar u lekker kunt ontspannen.

Video van het hotel
Valkenburg