1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Over Valkenburg

Valkenburg wordt ook wel "Bad" Valkenburg of "Mergelstad" genoemd en is al meer dan 180 jaar bij zowel nationale als internationale toeristen bekend. Daarmee is Valkenburg terecht de oudste toeristenplaats van Nederland.

Het stadje beschikt over veel attracties en bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de mergelgrotten, kastelen, attractieparken, thermae 2000 en Holland Casino boven aan de Cauberg. Ook is de omgeving uitermate geschikt voor wandelingen, fietstochten of motortochten door het mooie heuvelachtige landschap.

Temidden van de natuur is Valkenburg tevens een goede uitvalsbasis voor shopping steden als Maastricht, Maasmechelen, Antwerpen , Hasselt , Düsseldorf en Aken.

De gunstige ligging van het hotel, direct aan de rand van Valkenburg, gelijk aan de voetgangers-zone, maakt het mogelijk uw auto het gehele verblijf te laten staan. Binnen één minuut loopt u het centrum binnen met gezellige winkels, restaurants, terrasjes, de rivier de Geul en historische gebouwen die het straatbeeld van Valkenburg typeren.

Valkenburg, een garantie voor een aangenaam verblijf in Zuid Limburg, altijd bruisend, altijd vol leven.